Velkommen til Boston Group

Boston Group - også kaldet Boston - er en værdiskabende partner som importerer og forhandler Commercial Drones og andre internationale Consumer Electronics varemærker og produkter. Med henblik på videresalg til forhandlere i hele Norden består varesortimentet af blandt andet Droner, Gaming, Headsets, Robotstøvsugere/Sticks, Kameraer, Power Stations, Massage Guns og Gimbals. Derudover, har vi et stort fokus på Commercial Drones og dertilhørende droneløsninger til myndigheder, kommuner og virksomheder store som små.

Boston Group har gennem årene opnået stor erfaring, viden og ekspertise inden for droner, og er i dag Nordens største grossist af droner.

Boston Group blev grundlagt i 1996 i Danmark af Christian Banzhaf og har i dag hovedkontor i Farum, Danmark og salgskontorer i både Finland, Norge og Sverige. 

En af grundstenene for Boston Group som virksomhed er at være på forkant med den teknologiske udvikling og de dertilhørende produkter/produktkategorier. Vi forhandler de seneste, men også nyskabende produkter inden for vores felt, og holder skarpt øje med udviklingen i markedet.  I alle henseender er vi frem for alt en samarbejdspartner med stort fokus på at være løsningsorienteret, fleksibel og altid sætter kunden i centrum.

Boston Group og droner

Droner har været en del af Bostons varesortiment siden 2014, hvor de første droner fra DJI kom i sortiment. Salg af droner har siden vækstet organisk, men også foranlediget af Boston Groups tiltag, med ekspres fart. I takt med, at interessen i markedet er vokset og ligeså dronernes specifikationer og funktionalitet, har Bostons fokus været rettet mod droner til både rekreativt og kommercielt brug. Derigennem har Boston opbygget sin mangeårige erfaring, viden og ekpertise og skabt en unik position i markedet til gavn for både kunder, drone producenter og samarbejdspartnere.

"Recreational Drones" inkluderer droner til hobby-brug med et cross-over til et mere kommercielt brug - men ikke legetøjsdroner. De kommercielle droneløsninger Boston formidler er ofte i samarbejde med relevante partnere, som er eksperter inden for et specifikt drone relateret område.  Droneløsningerne er helhedsløsninger som omfatter både hardware, software, konfiguration, service, uddannelse og rådgivning - hele værdikæden. Opgaven skal løses som helhed - og her er vi - Boston Group - eksperterne.

Om os

Christian Banzhaf grundlagde Boston Group i 1996 og ejer virksomheden. Virksomheden er vokset stødt gennem årene, både geografisk og omsætning mæssigt hvilket også afspejles i de finansielle tal i grafen nedenfor (DKK).

Bostons årsregnskab som slutter 30/6 2021 viser en omsætning på over kr. 500 mio. for FY2020/21. I ovenstående graf ses en kontinuerlig og stabil vækst de seneste 6 år for Boston Group. Fremadrettet forventes en vækst i omsætningen, og vi har store ambitioner og forventninger til fremtiden. Vi ser frem imod rejsen sammen med vores kunder, leverandører, forhandlere og samarbejdspartnere.

Forretningsmodel

Bostons fokus har altid været, og er stadig, at varetage grossist virksomheden for forskellige internationale varemærker inden for Consumer Electronics. Og de seneste år har Boston øget fokus på den kommersielle side af droneforretningen. Den overordnede filosofi bag valg af varemærker i sortimentet er baseret på at produktet/varemærket dækker specifikke/unikke behov, er "upcoming" teknologi og/eller bringer noget nyt til markedet. Hertil bidrager Boston med markeds og lokal kendskab, værdiskabende service såsom Marketing, Logistik, Salg, Service og Rådgvining.

En af grundstenene for Boston som virksomhed er at være på forkant med den teknologiske udvikling og de dertilhørende produkter/produktkategorier. Hos os finder du altid de seneste produkter inden for vores felt/leverandører. De andre grundsten ligger i relationen til vores kunder og ønsket om at være løsningsorienteret, fleksibel og altid sætte kunden i centrum.

Mission

Vores mission er at være den foretrukne partner inden for vores felt, og bidrage til at vores kunder, leverandører og partnere opnår deres mål og løser deres opgave bedst muligt. Det er en prioritet og en kernekompetence hos Boston, at føre et sortiment af produkter og varemærker fra leverandører som er relevante, efterspurgte og nyskabende. Og en af vores fornemmeste opgaver er, at formidle og matche udbudet af de varer og tjenester vi har i vores fold, med den eftersprøgslen vores forhandlere/ samarbejdspartnere har efter varer og tjenester. Arbejdet sker både både pro-aktivt og re-aktivt i alle aspekter i værdikæden, alt for at skabe det bedste udgangspunkt til en platform hvor vi sammen vækster vores respektive forretninger.

Vision

Vores vision er at gennem teknologi at bidrage til at skabe en mere effektiv og bæredygtig verden.